Какво ѓубре од нечовек!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


За време на средношколска трка на 1.600 метри во рамки од првенството на Флорида се случил настан кој ретко се гледа, а кој фрли сенка на спортскиот дух на натпреварот. Лидерот на трката во еден момент бил грубо нападнат од зад грб од лик кој не ни бил пријавен за трката само затоа што му рекол да се потргне.