Каква е оваа магија: Автомобилот ги крена задните тркала и излезе од паркингот! (видео)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Снимката од необичното паркирање се појави на социјалните мрежи во Бразил и збуни многу луѓе ширум светот.

За да го напушти паркинг местото, на кој беше паралелно паркиран, непознат возач направи маневар кој навидум изгледаше како автомобилот да лебди.

Трикот ги остави зачудени многу луѓе кои ја погледнаа снимката. Тоа го сними Нарди која објаснува „ Го снимив ова бидејќи автомобилот направи кул трик“.

„Каква е оваа магија?“, „Како е ова можно?“, се прашуваа луѓето во коментарите.

Сепак, некои најдоа одговор на сето ова. Имено, велат дека постои на некој автомобили и 5-то тркало кое помага во вакви зезнати ситуации.