Како Аријани Селесте беше импресионирана од The Demolition Man (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Аријани Селесте денес важи за една од најжешките „ринг девојки“ во светот на UFC борбите. А таа уште од своите почетоци во оваа професија не го криеше воодушевувањето од развиените и мускулести „фајтери“.

Еден таков момент долго се памети и ќе се памети – кога таа на сцената, за време на мерењето, го здогледа разголен борачот Алистер Оверим, познат како The Demolition Man. „Господе Боже, толку е голем“, беше нејзиниот коментар забележан на камера покрај другите изразни експресии на импресија од „фајтерот“.

Селесте денес е една од главните ѕвезди на Инстаграм со над 3 милиони следбеници.