Кајшаров го истерува духот од Хитлер влезен во еден дечко од Македонија (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Мајсторе, а да пробаш вака да ги избркаш сите гадни политичари од Македонија?