Јапонец облечен во дрес на Хрватска среде Калемегдан: Не, не е ВИЦ… (ФОТО)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Иако звучи нереално, фудбалската грозница навистина го тресе светот, а кога се тресете не размислувате токму онака како што треба.

Турист на улица во дрес од некоја репрезентација во текот на СП не е ништо чудно.

Меѓутоа, Јапонец во дрес од Хрватска среде Белград, делува како почеток на некој виц.

Фотографија од насмеаниот турист на Калемегдан предизвика голем интерес на социјалните мрежи.

Погледнете во продолжение