Јако плескање во лице!


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Претседателот на Намибија направо и ферски му го „плеска в лице“ на бившиот претседател на Бундестагот, Норберт Ламерт, за тоа што овој нешто му фаќаше кусур дека има многу Кинези во Намибија.