Ја фати девојката како го изневерува, но реши да не ја напушти – еве зошто


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Екипата од емисијата To Catch a Cheater откри многу неверни партнери и лоши врски.

Меѓу оние кои се нафатија да учествуваат во оваа по малку бизарна емисија, е и типот од видеото подолу, кој на својата девојка не ѝ веруваше толку многу, па беше подготвен пред камери да дознае дали ќе го изневери. За таа цел ѝ наместија еден набилдан атлет кој ја наговараше на „личен тренинг“ во теретаната.

Типката го прифати предлогот, а и предлогот за пијачка со него. На крајот дури и се гушнаа. Подоцна на својот дечко му прати порака да излезе со неа и нејзините пријателки.

На прашање од водителот дали ќе ја напушти девојката посла ваквото сознание, типот малку се тегнеше за на крајот да признае оти мисли дека ако ја напушти тешко ќе најде друга девојка.