Изгорена е да се прави грчка божица

Планетарно популарната „ништонеработничка“ Ким Кардашијан на отворање на Музеј во Монтреал, Канада испарадира облечена во моден дизајн кој неодоливо потсетува на оние во кои се претставуваат грчките божици на античките скулптури.

Ким била гостинка на Музејот на поставката посветена на креациите на Тери Муглер. За својот изглед изјавила дека се чувствува како да тргнала на матурската вечер.