„Изгледа како Анџелина Џоли“ – „Да, ама ти не изгледаш како Бред Пит“

Типот од видеото решил да ја ожени една жешка Украинка која ја нашол на страница за запознавање парови. На сајтот спискал над 10.000 долари за да контактира со неа (еден разменет е-меил чини 10 долари) и убеден е дека не може да згреши во врска со оваа секс-бомба.

Е некој во коментар на YouTube му го пишал најточниот одговор на констатацијата која типот ја дава дека „Типката изгледа како Анџелина Џоли, како можеш да згрешиш со неа“, пуштајќи му ладен туш со муабетот „Да, ама ти не изгледаш како Бред Пит“. Релативно тажна животна приказна.