Видео

Инстаграм „гори“: Преубави девојки го прифатија новиот предизвик кој го тресе интернетот! (видео)

Девојкиве стварно се забавуваат и расфрлаат, а трендот многу брзо се прошири по цел Инстаграм.

На Инстаграм се шири „Дура Челинџ“ предизвик во кој девојките играат на песната „Дура“ од Деди Јенки. Девојките се расфрлија со своите колкови и ја покажаат вештината за да го тресат задникот.

Погледнете:

A post shared by Jaennin•Donato?? (@jaennin) on

A post shared by Jhen Nùñez (@jhen_nunez) on

To Top