И СДСМ ќе поднесе 4 тужби до Управниот суд


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


СДСМ се уште верува дека нивните одбиени приговори од ДИК имаат валидни аргументи и затоа откако ги доби решенијата ќе поднесе 4 тужби до Управниот суд кој ќе одржи расправа

ДИК не одговори на сериозната задача за целосна заштита на изборниот процес во делот на одлучувањето по приговорите. Институциите мора да работат во служба на граѓаните, посочија од СДСМ

Режимот е скршен. Завршено е со Груевски во политиката. ВМРО ДПМНЕ е во опозиција. Граѓаните се свесни за својата победа и не подлегнуваат на провокациите на очајниците во заминување. Македонија ќе добие влада што ќе работи во интересот на граѓаните, соопштија од СДСМ.