И простив: Го имавме најубавиот секс откако призна дека ме изневери, а сега…?!

Нивниот најдобар секс се случил откако жената го изневерила. Сексот е набиен со емоции, полн со страст и неверојатен, но што потоа… Има ли љубов по неверството, има ли иднина врската, се прашува еден маж.

Ова е неговата исповед, а потоа и советот кој го добил:

Мојата сопруга има 40 години , а изгледа како да има 30 и прекрасна е. Јас имам 42 години. Изминатиот викенд излезе со пријателките во кратко здолниште и штикли, изгледаше фантастично.

Во еден изутрина слушнав смеење во ходникот. Во огледалото во ходникот видов како се бакнува со некој маж.

Отидоа во ходникот и беше јасно дека убаво поминуваат.

Следниот ден одлучив да ја прашам што се случува и призна дека имала сексуален однос со возач на такси кој ја носел до дома, син на пријателот на кому му се допаѓа веќе со години.

Потоа ме прегрна и ме бакна, а јас потполно се стопив.

Сексот беше фантастичен, но што сега???

Еве го одговорот:

Сексот беше фантастичен, бидејќи е набиен со емоции. Лутината и страста се две страни на истата банкнота. А сега треба да се застане и да се поработи на вистинскиот проблем. Јасно дади и до знаење дека ако повторно те изневери вашата врска нема да има никаква иднина.

Дали си убеден дека ти си единствен вистински маж за неа? Ако тоа е така, тогаш можеби и имате шанси да го минете овој несигурен животен раздор и да излезете од него посилни. Ако не…