И претседателот на гостиварскиот огранок од СДСМ вработен во ЕЛЕМ

Според информации кои ги добила и пренесува „Телевизија 24“, и Зоран Ангелов, претседателот на СДСМ Гостивар, е вработен во државната ЕЛЕМ.

Тој од пред некој ден е вработен на неопределено време во ХЕЦ „Маврово“. Од ЕЛЕМ ја потврдија информацијата дека со последниот оглас кај нив добил работа и Ангелов, како инженер за машинско одржување, на неопределено време.

Ангелов за ТВ 24 само поврди дека е вработен во ЕЛЕМ, а за детали не упати да прашаме во компанијата.

„ЕЛЕМ се одговорни за се, нив прашајте ги. Не знам кога беше огласот, видете со нив“- изјави Ангелов кој беше на состанок.

Ова е уште едно од серијата вработувања со партиска позадина во ЕЛЕМ.