Големи и мали – симпатична и топла фотоприказна која ги грее срцата

„Мали деца и нивните големи кучиња“ е топла фотографска приказна и проект на Енди Селиверстоф која се фокусира на нераскинливата врска помеѓу малите деца и нивните миленичиња.

Енди четири месеци фотографираше во Санкт Петербург за потребите на својот проект и направи илјадници вакви фотографии, од кои потоа направи избор од сто најдобри кој влезе во книгата која ја издаде.