Го „закуца“: Грчкиот билдер се изнервира оти не го прогласија за победник


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Гркот Гианис Магос се налутил затоа што не го прогласиле него за целосен победник на IFBB Diamond Cup кој се одржа во Грција, иако победил во 2 категории.

Еве ја и целата ситуација после прогласувањето на победниците.