Вебкафе

Го викаат „човекот-гума“

Кога рускиот акробат Александар Батуев покажува дел од своите акробациски точки пред публиката, тие остануваат подзинати од неговото флексибилно тело.

Батуев е дефинитивно еден од најинтересните натпреварувачи што се појавија во Суперталент. Поради неговите неверојатни вештини, многумина го нарекуваат човек од гума, а жирито на Суперталентот беше шокирано од неговиот настап.

Advertisements
To Top