Го снимала својот син како си игра во дворот, и потоа ШОК: Што тоа ги набљудувало од страна?!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Една мајка од Флорида уживала додека го снимала својот син како си игра со алигатор на дување во својот двор, се додека не сфатила дека во негова непосредна близина се наоѓа жив алигатор.

Никол Мојика од Орландо објавила снимка на Фејсбук и го покажа гостинот кој изненадувачки им влетал во дворот.

Тие живеат во Лејк Нон, каде алигаторите не се реткост.

„Алигатор сакаше да си игра со нас денес. Никогаш во животот не сум била толку исплашена“, напишата Никол.

Таа додала дека ова опасно животно постојано ги набљудувало неа и нејзиниот син од страна.

„Се забавував снимајќи го Тими кој си играше со алигатор на дување, но цело време непознат гостин не гледал од страна“, напишала Никој на својот фејсбук профил.

На снимката се гледа животно кое е зад столицата, на само неколку сантиметри од Никол и нејзиниот син.

Никол ги замолила своите пријатели да го споделат нејзиниот пост, бидејќи е сезона на парење на алигаторите и ги има насекаде.