Го мрзело да оди во теретана, па си истетовирал стомачни мускули (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мајсторот за тетоважи Дин Гантер од Манчестер имал задача да го обликува телото на маж кој сакал да биде подготвен за летото без да вежба, бидејќи не сакал да оди во теретана.

Целиот процес траел два дена, што е значително пократко од времето кое мажот би требало да го помине на диета или на вежбање за да добие видлив стомак.

„Тој отсекогаш сакал стомачни мускули, но не сакал да оди во теретана или да држи диета“, рече Дин, кој сподели видео пред и потоа од мажот на TikTok.

Прво, внимателно ги нацртал своите замислени стомачни мускули, а потоа ги истетовирал.

@dean.gunther here is the healed result of 6pack tattoo everyone’s been asking for.#6packtattoo#artist#tattoo#6pack#6packchallenge ♬ 10 Things I Hate About You – Leah Kate

„Тоа беше едно од најнеобичните барања што сум ги добил“, изјави уметникот за тетовирање.