Го издрогираа и го однесоа во болница, кога се освести му рекоа дека 10 години бил во кома – забегана скриена камера


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Му рекоа дека има син од 10 години кога се разбуди – меѓу другото.