Го бркаат од секоја обложувалница: Му забрануваат да се обложува, бидејќи има 100% добитен систем!

сиситем за кладење

Наидовме на интересна приказна која се однесува на Британецот Ричард Саул, поранешен наставник по математика, на кого му е забрането да влегува во обложувалница.

Причината е едноставна! Неговиот тикет не може да биде промашен поради системот кој го развил.

Локалните обложувалници ја потврдија оваа приказна дека тој едноставно е предобар. Во изминатите три години освоил дури десетици илјади фунти.

Не сакаат да ги земаат моите влогови, бидејќи јас сум стално добитен. Веднаш штом стигнам во обложувалница, вработените почнуваат да ѕвонат по телефони и после две минути ми кажуваат дека не можам да се обложувам кај нив.

Исто така, Саул признава дека најмногу сака да се обложува на коњски трки, но фудбалот воопшто не го занемарува. Околу 20 минути му се потребни за да ја состави совршената комбинација. Системот не му носи многу големи добивки, но со сигурност не губи.

систем за кладење

„Најмногу што имам освоено од еден тикет е 600 фунти“ вели Саул.

Како поука од оваа приказна може да го извлечеме фактот дека оналјн обложувањето е подобра опција за разлика од локалните обложувалници.

Во онлајн обложувалниците вие имате гарантирана дискреција, а освен тоа никој не смее да ви забрани да се обложувате.

Ние, топло ви препорачуваме да ги прочитате  рецензиите ТУКА за најдобрите онлајн обложувалници и веднаш да ја креирате вашата сметка. На тој начин вие ќе можете без никакви проблеми да се обложувате на што сакате и колку сакате, а истовремено добивката да ви биде сигурна.