ФОТО: Жешка акција на белградските сплавови – се посексаа пред ноќен клуб! (18+)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бурна ноќ, зовриени страсти, можеби алкохол и егзибиционистичкиот порив. Сето ова веројатно е причина што на Твитер се појави фотографија од еден напален пар кој се посекса пред еден клуб на фамозните белградски сплавови.