Фото: Убавицата и велосипедот!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Велосипедизмот во Холандија е исклучително популарен, а заслуга за популарноста на овој спорт има и убавата Пак Монен.

Велосипедизмот станува многу популарен во светот, па и кај нас, а Холандија е земја која може да се пофали со врвни асови во овој спорт.

Она што нас посебно не интересира е 20-годишната Пак Монен, професионална велосипедистка која просто воодушевува со својата убавина.

Пак оваа година беше прогласена за најубава спортистка во „Земјата на лалињата“….погледнете и зошто!