Славни

Фото: Погледнете го новиот имиџ на Меси!

Утринскиот тренинг на Барселона остана во сенка на новиот имиџ кој го промовираше Лионел Меси!

Имено, Меси се појави со драстично пократка коса и брада. Претходно Аргенинецот беше препознатлив по долгата брада, но сега се одлучи за мала промена.

Што велите за новиот имиџ на Меси?

Advertisements
To Top