Еве во кои случаи жените ја губат љубовта и интересот за партнерот


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Иако некогаш толку се заљубите, за да верувате во вечност, таа може да исчезне за момент. Тоа најчесто се случува, кога жената повеќе не се чувствува пријатно и сакано во врската.

Заљубеноста исчезува поддеднакво лесно, како што се и појавува. Вистина е дека себеси тешко си го признаваме исчезнувањето на љубовта, особено по повеќегодишна врска, но тоа се случува и за тоа неизбежно е да се зборува.

Откријте ги 3те најчести причини поради кои жените најчесто се одљубуваат.

1. Недостаток на почит

Секоја жена сака да се чувствува почитувано во врската. Кога не добива доволно внимание, жената во врската се чувствува запоставено, непосакувано, што е неминовен пат кон раскинување. Меѓусебната почит е клуч за секоја врска и успех.

2. Недостаток на интимност

Жените ви врската целат кон тоа интимата да ја развијат до тоа ниво, со партнерот да постигнат единство на духот и телото. Ним блискоста поддеднакво им е важна како и нежноста и доколку тоа им недостига, тие ќе го загубат полетот и интересот.

3. На другите им е поинтересна

Кога жената сфати дека други мажи кон неа имаат повеќе внимание и интерес, од нејзиниот партнер, врската може сериозно да биде загрозена.

Жената на која мажот секојдневно и поклонува внимание, задоволна е, заљубена и нема интерес за другите.