Еве со какви жени мажите ги изневеруваат своите партнерки!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Поголемиот дел од момците кои учествуваа во истражувањето признале дека ја изневериле својата партнерка со личноста која била помалку привлечна.

Неодамнешните истражувања покажаа дека убавината игра важна улога во случајот на прељуба. Момците повеќе сакаат страст, нежност и внимание, кои можеби не го добиваат од својата партнерка дома.

Повеќето од тие кои учествуваа на истражувањето, велат дека нивната партнерка е поубава од љубовницата, а 30% од нив призна дека изневериле со помалди личности. Само четвртина од нив смета дека љубовницата е поубава од нивната партнерка.

Мислењето на жените не се разликува многу, само додаваар дека љубовникот бил во подобра кондицина и дека повеќе ги почитува како партнер. Често се вели дека момците ги сакаат своите жени, но не знаат како да го решат проблемот и бараат љубовница која ќе им надокнади се она што им недостига во врската, но со време сфаќаат дека односнот со љубовницата не е потполн како што мислеле.

Сите знаеме дека новото е повозбудливо и поинтересно, но и новото со време станува старо, така што продолжете да разговарате со партнерот за најдлабоките желби и да изградите солидна основа.