Моделот и актерка Емили Ратајковски по Instagram започна да се разголува и во живо. Бујната црнокоса уживаше во топлес попладне заедно со своите пријателки на плажите во Канкун, Мексико.

17-11-ratajkovski-topless1

Ратајковски (25) го искористи денот за да го спушти едноделниот костим за капење и да ги извади на мегдан голите гради. Дел од пријателите и се придружија во топлес предизвикот, па дури и ја фотографираа гола.

17-11-ratajkovski-topless2

17-11-ratajkovski-topless3

Не знаеме каде завршија тие фотографии, но благодарение на папараците не сме пропуштиле многу.

17-11-ratajkovski-topless4

17-11-ratajkovski-topless5

17-11-ratajkovski-topless6

17-11-ratajkovski-topless7

17-11-ratajkovski-topless8

17-11-ratajkovski-topless9

17-11-ratajkovski-topless10

17-11-ratajkovski-topless11