Домашен тренинг за совршен задник до 15 минути! (видео)

Кога е во прашање женското тело, последните неколку години во мода се стегнати задници кои можат да се постигнат исклучиво само со вежбање.

Меѓутоа, многу жени тешко најдуваат време за одење во теретана, планинарење и долги прошетки со кои се постигнува таков задник, а за сите такви, денес ви претставуваме неколку кратки домашни тренинзи со кои можете да почнете уште денес.

Се работ иза итнензивен тренинг во траење до 15 минути, а тоа можат да си го дозволат и презафатените.

Пробајте ги сите и одберете го тој кој вам ви одговара најмногу, можеби траат кратко, но ќе почуствувате дека сте тренирале.