Живот

Dolce&Gabbana убавиците ги заменија со дронови

Dolce&Gabbana наместо модели на ревијата во Милано употреби дронови за претставување на нивната нова колекција.

Публиката пред почетокот беше замолена да ги исклучи сите уреди со ви-фи, а потоа повеќе од седум дронови летаа над пистата носејќи ги чантите од последната колекција есен/зима.

Откако дроновите ја завршија презентацијата, на пистата се појавија манекенки, кои ја претставија облеката од новата колекција.

Advertisements
To Top