До сите од Дебар Маало: Не сте вистински дебармаалци ако не го споделите ова „парче“

Компонирана од фраерот на саксофон, Васко Атанасовски, со постава од истиот тој на саксофон, Дејан Лапања на гитара, Марјан Станиќ на тапани и гостин на пијано одличниот Матија Дедиќ. Слушајте, уживајте и споделувајте.