Вебкафе

Дното за Водици и фрлањето на крстот оваа година доаѓа од Вевчани

Едно е што најавуваат поповите со мир и благосостојба да се прослави празникот, друго е како го сфаќаат тоа „мир и благосостојба“ некои од „верниците“.

Advertisements
To Top