Девојче побегнало од Домот за деца во Гази Баба


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Во 15 часот во Полицијата во Гази Баба, В.С. социјален работник пријавила дека исчезнала 15 годишна штитеничка од Прилеп.

Полицијата информира дека девојчето исчезнало на 29 декември во 15 часот и 30 минути, кога на своја рака, самоволно го напуштило домот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на малолетничката.