Дали би пробале од украинските „вселенски еклери“?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пекара во Украина започнале со производство и продажба на еклери декорирани како универзумот што станаа вистински хит на интернет и помеѓу потрошувачите.

Еклерите се украсени со естетинчен прелив кој изгледа како вселената со разни сини и розеви нијанси, а потоа се поставени и ѕвезди.

Еклерите се продаваат во 5 различни фкусови: класична ванила, фстак, карамела, чоколада и малина.