Живот

Чокерите се минато: Сега сите носат вакви огрлици!

Се сеќавате што се предизвикаа чокер огрлиците пред неколку сезони? Ниту едно парче накит не уживаше толку голема популарност како тие, а ги носеа скоро сите.

Но поминаа нивните пет минути слава и сега веќе започна новиот тренд на огрлици кои се многу посуптилни и поелегантни од чокерите.

Се работи за тенки ланчиња со медаљон со кој ќе се зачини секоја комбинација оваа година, а тоа е така бидејќи се вклопуваат во секој стил.

Уште ова лето познатите кретори ги заменија чокерите со овие огрлици.

Огрлиците со медаљон веќе почнаа да се продаваат во сите модни продавници, а Инстаграм ви нуди куп инспирации за нивно комбинирање.

Advertisements
To Top