Бугарските фраери повторно го рокаат Кеш – еве ги со „Folsom Prison Blues“ (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Екипата се вика „Toma & The Hawks“. Доаѓаат од Бугарија. На акустична гитара е Тома Тетимов, на електрична гитара Георги Игнатов, на бас Гено Господинов и на тапани Борис Борисов.

Нам ни се познати како посветени поклоници на рок и блуз рифовите и ритмите. Еве ги со одлична изведба на „Folsom Prison Blues“ од култниот Џони Кеш.