Бјанка Кмиец – секси коктел од индијанска крв со полски, шпански и германски корени


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Верувале или не, Бјанка Кмиец на 4 ноември стана полнолетна (по наши стандарди) и наполни 18 години. А со нејзиното полнолетство и самата популарност на оваа бујна убавица нагло порасна.

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

Нејзиниот „талент“ пред објективите и камерите од мобилните на Инстаграм го следат над 155.000 обожаватели, иако својата дарба ја пренесува и преку Твитер.

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

Бјанка е мешавина од индијанска крв, полско потекло, со австралиски, шпански и германски корени.

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on

A photo posted by Bianca Kmiec (@biancakmiec) on