Биткоинот не запира со рекорди – викендов достигна цена од 25.000 долари


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Вредноста на биткоинот во саботата, минатиов викенд, се зголеми за шест проценти и го достигна рекордниот максимум од 25.005 долари.

Вредноста на најпознатата криптовалута за време на пандемијата со Ковид-19 изненадувачки се зголеми.

Од март кога еден биткоин вредеше 5.000 долари до денес вредноста на биткоинот се зголеми за 400 отсто.