Балкански убавици го заиграа Ужичко оро во Кина


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓На изборот за Мис на светот 2018, кој се одржа во Кина, убавиците кои ги претставуваа нашите Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора, мисиците Ивана Тршиќ, Анѓелка Палексиќ и Наталија Глушчевиќ, го заиграа познатото Ужичко оро и за тоа беа наградени со бурен аплауз.

На овие убавици во кратката забавна точка им се приклучија и мис Унгарија, Андреа Шарваш, и мис Шкотска, Линдзи Меклеланд.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MISS WORLD MONTENEGRO 2018 ?? (@natalija_gluscevic__) on

Снимката од настапот на социјалните мрежи ја постави црногорската мисица Наталија Глушевиќ.

Македонија трета година по ред нема претставничка на „Мис на светот“ – сопственичката на лиценцата не може да најде пари за авионска карта и за гардероба.