Балканската алтернативна музика остана без уште една легенда – почина Папа Ник од Fish In Oil


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Членови од Fish In Oil се простија од Вељко Николиќ кој почина по тешко боледување. Замина уште една музичка легенда од овие простори. Кој ги знае Fish In Oil, знае кој е Папа Ник.