Арсим Зеколи: Човекот кој ги сруши СФРЈ и ЈНА се намерачил да ги руши ЕУ и НАТО


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Во еден од неговите последни твитови на личниот Твитер профил, политичкиот аналитичар Арсим Зеколи вперува прст за одговорност за недобивање датум за отпочнување на пристапните преговори со ЕУ кон еден човек.

„Причината за недавање датум?

Али Ахмети.

Човекот ја сруши СФРЈ, ЈНА, 3 претседатели, 8 премиери, десетици министри, Македонија и Паско Кузман.

Сега им се намерачил на ЕУ и НАТО.

Смејте се вие.

Командант Генералот гледа се и слуша се.“