Живот

Аларм за предупредување: Ова се 10те знаци кои тврдат дека тој не е мистериозен, туку ЕМОТИВНО НЕДОСТАПЕН

Емотивно недостапен маж на прв поглед може да ви се чини како недостижен и мистериозен. Меѓутоа, често излегува дека тоа е само негова маска под која го крие вистинското лице.

1. Тој одговара на вашата порака по еден ден, а одговорот е една реченица. Исто така неговите изговори звучат неуверливо.

2. Кога ќе се обидете однапред да направите планови, тој никогаш не е сигурен „како ќе мине неговата недела“. Ако ве повика да се сретнете, тогаш тоа е во последен момент, кога тој нема што друго да прави.

3. Со другите не е така љубезен како што е со вас.

4. Секогаш има изговор зошто се уште не може да изгради сериозен однос.

5. Иако вие сакате повеќе да ви зборува за себеси, да ги подели своите мисли и тајни, тој тоа го прави бидејќи се плаши дека на овој начин ќе стане помалку привлечен за вас.

6. Се уште не знаете со што точно се занимава во животот. Едноставно не ви објаснува, секогаш има добри изговори.

7. Најчесто се гледате навечер, бидејќи тој многу работи, барем така вели.

8. Заинтересиран е за вас доволно да го почувствувате неговиот интерес, но недоволно да се сетите дека барем три пати ве прашал за родителите, детството или работата.

9. Чувствувате дека не можете да зборувате за своите проблеми, бидејќи секогаш вели дека нему му е лошо и тешко. Неговите пробеми секогаш му се поважни.

10. Кога ќе кажете дека вашиот однос е изгубен случај, тој прави добар гест за да верувате дека сте му важни. Исто така никогаш нема да и каже „не“ на вашата врска. Не сака да биде близок со вас и да ве изгуби и ве тера да чекате додека не одлучи да направи нешто сериозно.

Advertisements
To Top