8 одвратни работи за кои мажите знаат, а жените за нив немаат појма

На порно сајтовите може да видите секакви чудни работи. Ако барате „нормален секс“, тешко дека ќе го најдете. Веќе на првата почетна страна од сајтовите ќе ги забележите разните категории.

Факт е дека порно индустријата ги насочува мажите кон овие термини. Па скоро и да нема мажи кои не знаат што значат, пишува Елит Дејли. А од друга страна пак, жените немаат појма за ова.

Creampie

Со овој термин се означува ејакулација внатре во жената. Како е поврзана питата со ејакулацијата, тешко е да се сфати. Но, авторот на тој термин сигурно имал некои специјални идеи.

DP

Во светот на филмот тоа е директор на фотографија. Во светот на порно филмовите тоа е дупла пенетрација, односно истовремено и анален и вагинален секс, со двајца мажи.

Big Naturals

Ова е трмин за кој мажите дознаваат од порничите. Како што претпоставувате се работи за големи природни гради.

Bukkake

Терминот доаѓа од Јапонија, а означува снимки во кои жената е натопена со сперма од повеќе мажи.

Pearl Necklace

Овде не се работи за вистински бисерен ѓердан, туку капки од сперма, на женскиот врат и деколтето.

Hentai

Уште еден јапонски термин, а ова означува цртани филмови во кои паровите се сексаат. Поради тоа што станува збор за цртани ликови, овде авторите ја пуштаат својата креација и може да видите навистина пореметени работи.

Money Shot

Моментот во порно филмовите кога ќе се појави сперма.

Golden Shower

Исто како тоа со бисерниот ѓердан, ова е прилично поетски израз. Се работи за уринирање по партнерот.