Живот

7 знаци дека не го сакате вашиот партнер

Сте запознале некого и нон стоп сте заедно. Многу те привлекува и уживате во сите заеднички моменти. Иако се знаете само неколку недели, мислете дека сте веќе заљубени и дека ќе бидете заедно засекогаш.

Сексот исто така ви е одличен, но дали сте сигурни дека сте заљубени? Можеби помеѓу вас пости само физичка привлечност за која мислете дека е почеток на љубовта. Ние ќе ви наведеме седум причини, а според нив ќе знаете дали се работи за хемија.

Ве привлекува повеќе физички, отколку психички

Прво ги забележувате неговите секси раце и кога размислувате за него мислете на секс. Не размислувате на неговиот хумор и карактер. Тоа е помалку битно. Некогаш дури и него слушате. Ова е очигледен показател дека вашиот партнер ве привлекува само физички, додека
емоционално не сте поврзани.

Се согласувате на секс

Се согласувате на секс со него само бидејќи тој го сака тоа и бидејќи се плаши да не го изгубите интересот, а сексот вас ви е добар и не сакате да го изгубите.

Љубовници сте, но не и пријатели

Додека во креветот се сложувате идеално и се заедно правите, никогаш не се појавувате заедно во јавност. Не се доверувате еден на друг и не комуницирате премногу.

Цело време сте во кревет

Кога ќе се видете, времето го поминувате во кревет. И така секогаш. Во ред е да е тоа само период, но ако така секој ден правите, можеби треба да размислите за вашата врска.

Имавте секс и сакате да се одете

Не сакаш да поминуваш време со партнерот и сакаш да си одиш дома. Сексот беше совршен, но сега сакаш да си заминеш и да гледаш серии.

Иако е сексот добар, не сте среќни

Можеби сексот ви е добар, но не се осеќате исполнето. Размисли дали ти е доволно само секс или сакаш да осеќаш нешто повеќе во твојата врска.

Не сакаш да ги запознаете пријателите и родителите со партнерот

Убаво ви е, но не сакаш да го запознаете парнетор со своите пријатели или со семејството. Исто така, треба да знаете дека ова е еден од првите лоши знаци.

Advertisements
To Top