4 месеци затвор за Цуфи Кока за инцидентот со пиштолот на плоштадот „Скендербег“


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Јусуф Енузи-Кока доби казна затвор во траење од 4 месеци за инцидентот на плоштадот „Скендербег“, каде со пиштол марка Волтер модел Р 99 со калибар 9х19 мм, кој го поседувал со дозвола, предизвикал значителна опасност за животот или телото на луѓето, пренесува ТВ 21.

Информацијата ја потврдија членови на семејството на Кока, а тој е во домашен притвор се до стапување на правосилноста на првостепената одлука