11 најлоши врсти на секс, кои сите барем еднаш ги доживеале

на секс

Сексот е едно магично и посебно искуство. Но, некогаш знае и тоа како да биде ноќна мора. Постојат одредени врсти на секс кои секој од нас мора да ги доживее.

Првиот секс

Можеби тогаш не ви изгледаше многу лошо, но денес кога ќе се присетите, јасно ви е дека било. Сигурно ви беше многу непријатно, кратко и незадоволувачки. Ако мислите дека првиот пат ви било супер, тогаш најверојатно немате појма или имате природен талент.

Секс од досада

Немате ништо заедничко, но од досада имате секс. Сексот во кој ќе се впуштите само затоа што ви е доста од мастурбирање. Таквиот секс може да биде одличен, но ако меѓу вас нема „хемија“, не очекувајте премногу.

Секс со повреда

Можеби не сте завршиле во брза помош, но во секој случај ваквиот тип на секс не е пријатен. Тоа е едно лошо искуство, кое на многумина им се има случено.

Секс со личност која не мрда

Сите ова го имаат доживеано. Мрзлив партнер за кого треба да ја направите вие целата работа, не е знак на добар секс.

Секс со личност која има непријатен мирис

Не мора да влегуваме во детали, јасно ви е за што зобруваме. Станува збор за природните мириси кои се сепак неприродни.

Нерамномерен секс

Понекогаш се случува партнерот да се однесува како да е во друг филм. Па така вие се наоѓате во романтично водење љубов, а тој насреде див секс.

Секс за кој немате волја

Нормално дека нема секој пат да давате максимум. Можеби и вашиот партнер во тој момент има некои други грижи. Свесни сте дека тоа не е најдоброто што го можете.

Секс во кој вие сакате, но вашиот полов орган не сака

Сите кои ги имаат напуштено тинејџерските денови, сигурно им е позната оваа ситуација. Привот пат можеби сте се срамеле, но покасно ќе сфатите дека тоа е нормална појава.

Прекинат секс

Сите кои живеат со родители или цимери, знаат колку е тоа незгодно. Шансите дека ќе ве улови некој за време на секс се прилично големи, а тоа значи и дека нема да има акција таа вечер.