Актуелно

100.000 граѓани имаат уште три дена до крајниот рок за пријавување во УЈП

Уште три дена има до завршување на рокот во кој се поднесува годишна даночна пријава.

Според податоци од УЈП над 100 000 граѓани се уште не поднеле даночна пријава.

Близу 290 000 ги пријавиле своите приходи остварени лани. Над 1300 се поднесени преку електронски пат.

To Top