10 лекари од пеколот: Кога ќе извадат камен и чекан, знаете дека е време за бегање


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Не дека македонското здравство не е катастрофа, за тоа сте целосно во право ако имате таков став, ама не е ни на дното. Во споредба со овие пеколни лекари од ширум цел свет, нашиве се мачиња.

Било да станува збор за оние кои користат примитивни орудија како инструменти за одредени „оперативни“ зафати или за оние кои се примитивци и ги искористуваат своите пациенти и пациентки, еве ги сите собрани на едно место.