Зоолошка градина Скопје донираше 100 000 денари за Сара


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Изминатиот викенд во Зоолошка градина Скопје се одржа хуманитарна акција за Сара, на која граѓаните донираа околу 50 000 денари. Но, Зоолошка градина Скопје реши да донира и дополнителни 100 000 денари од продажбата на билетите, со надеж дека малата Сара Настеска од Охрид што побрзо ќе замине на лекување.

Доколку сте во можност да помогнете уплатата може да ја извршите на следната жиро сметка: 200001557959672 – Горан Настески, депонент Стопанска банка.
Или на телефонските броеви: 143 102 Телеком, 143 480 ВИП