Женска одмазда: Нека проба пак да ја изневери!

На еден далматинец му се случи ваква женска одмазда поради неверство, нормално, од неговата девојка. А истата заврши како хит на Фејсбук страната „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“.

„Курво машка“ кратко и конкретно му напишала девојката (или евентуално сопруга) на неговиот автомобил. Нормално, реметот од коментарите на фотографијата е вистинско мало шоу од креативни дофрлања.