Време е за „фул контакт“ (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Некои од најдобрите карате мајстори на едно место во „фул контакт“ борби. Еве го трејлерот од една минута. Она што се случува на партерот е експлозија од адреналин, брзина и удари.

Карате комбат е прва светска карате лига во „фул контакт“ борби која ја промовира борбената страна на каратето.