ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Објавени се сцени кои прикажуваат мачење и убивање на деца!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Австралиски портал објави вознемирувачки сцени од снимки каде што се убиваат деца во Венецуела.

Снимката која е пратена на австралискиот новинар Пауло Коркоран прикажува брутално убиство на деца во Венецуела. На снимката се слуша глас од мажи кои на шпански зборуваат нешто за куќи и пари, а потоа со нож тргнува кон несреќното момче на кое пред убиството му ги сече ушите.

„Не можев да гледам повеќе од неколку секунди бидејќи тоа е ужасна снимка„ рече новинарот. Убиството на момечето е извршено најверојатно од нарко босовите.

Нарко картелите во Венецуела и Мексико ги мачат своите противници, ги убиваат, а исто така и ги снимаат како знак за предупредување.